Hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés pályázat, társasház kazáncsere, társasház pályázat, társasház felújítás

Rólunk

Bemutatkozás

A Projectdoctor Kft. küldetése az energiahatékony társasházi lakóépületek megteremtése, ahol a tulajdonosok önerejükből elérik a valódi és végleges rezsicsökkentést.


Ahol a lakástulajdonosok és a közös képviselet közös egyetértésben olyan megújult épületeket alkotnak, amelyek a tulajdonosoknak passzív jövedelmet termelnek, de emellett segítségére vannak a társadalomnak az élhetőbb városok megteremtése és az üvegház hatású gázkibocsátás csökkentésében is.

Ezért segítjük a társas házakat-lakásszövetkezeteket és lakástulajdonosokat nézőpontokkal, hőszigetelés szolgáltatással, társasház pályázat, és társasház kazáncsere megoldásokkal, fűtéskorszerűsítés pályázatokkal a gondolkodás formálásával, a kézzelfogható, gyakorlati jó példákkal, és azok megvalósításával, ami kiemeli őket a mindennapi mókuskerékből, és elérhetik a megérdemelt sikert, a fele rezsi költséggel fenntartható, energia hatékony lakóházukat!

Ebben tudunk segíteni Önnek: fűtéskorszerűsítés, fűtéskorszerűsítés pályázat, hőszigetelés, társasház pályázat, 

társasház felújítás, társasház kazáncsere program.

Legfrissebb Blogbejegyzéseink

Hogyan állapítható meg a hőszigetelés ár?
Hőszigetelés árak Tudta, hogy a lakások-házak falain keresztül a nem hőszigetelt házaknál a fűtési energia 40-60 %-a is eltávozhat? Ez[...]
Hogyan lehet a fűtéskorszerűsítés pályázaton résztvenni?
Fűtéskorszerűsítés pályázat magánszemélyeknek A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek nyilatkozva elmondta, érdemes tudni, hogy már a jövő[...]

Hívjon minket most: +36 (30) 919 3716

Projectdoctor Kft. - Hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés, társasház felújítás, társasház kazáncsere 2019